Groepsvervoer
Zakelijk

Ben je op zoek naar groepsvervoer in regio Delft en Den Haag?

Groepsvervoer met de Delftse Taxi Centrale, of DT Centrale, biedt allerlei soorten vervoer naar keus. Of je nou op zakenreis bent en je moet naar het vliegveld, of gewoon een taxi nodig hebt in omgeving Delft, Rotterdam, Den Haag en het Westland. DT Centrale staat altijd voor je klaar, weer of geen weer. Ze zijn altijd telefonisch bereikbaar en staan altijd tot je dienst.

Luchthaven

Luxe met de groepsvervoer van DT Centrale

Met luxe taxibusjes vervoert de Delftse Taxi Centrale jou en je medereizigers naar elke gewenste bestemming in Nederland, België en Duitsland. Ook biedt DT centrale vervoer naar de luchthaven als je dit nodig hebt (naar luchthavens in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk). Dit is perfect voor als je op zakenreis bent, maar ook als je gewoon op vakantie wilt met zo weinig mogelijk gedoe. DT Centrale maakt het reizen je graag gemakkelijk.

Comfort

Comfort en service

Je hebt bij DT Centrale de keus uit 4-5 taxi’s maar ook uit taxibusjes. Het is maar net wat je wensen zijn. Afhankelijk van de hoeveelheid mensen worden er taxi’s en taxibusjes gebruikt voor het vervoer. De taxi’s en taxibusjes zijn voorzien van de moderne gemakken en garanderen een tevreden reis tot aan de bestemming. Natuurlijk word je ook geholpen met je bagage als je bent aangekomen op je bestemming.

Ook veilig betalen

Veilig betalen kun je bij deze taxi vervoersdienst via de volgende betalingsmogelijkheden: Visa, MasterCard, PIN en American Express. Zo houden we het allemaal veilig en wordt een tevreden reis een garantie.

Social media

Voor meer informatie over DT Centrale kun je niet alleen op de website van DT Centrale terecht, maar ook op de Facebook-pagina kun je even rondneuzen. Hier kun je het laatste nieuws vinden, informatie over DT Centrale, maar je kunt ook meteen contact opnemen als je een taxi wilt reserveren. Natuurlijk wordt het gewaardeerd als je na gebruik een recensie plaatst over je ervaringen met DT Centrale. Dit kun je via Facebook eenvoudig doen.

Geef een reactie