Werken

Bijbaan in Haarlem

Bijbaan in Haarlem

 

Ik ben pas begonnen met mijn bijbaan in Haarlem. Het werk bevalt mij en ik krijg goed uitbetaald.

Ik ben student en was op zoek naar een bijbaantje om mijn vaste lasten te kunnen betalen. Via een goede vriend van mij ben ik bij deze bijbaan in Haarlem terecht gekomen. Ik vind het ideaal aangezien ik zelf mijn werktijden kan bepalen en ik in een leuk team met gezellige mensen werk. Ik zelf ben een echte verkoper en daardoor past dit baantje goed bij mij. Van jongs af aan was ik al bezig met het doorverkopen van spullen. Aangezien ik bij mijn nieuwe bijbaantje producten of diensten van klanten moet verkopen ben ik nu de hele dag bezig met verkopen. Na vele bijbaantjes heb ik nu eindelijk werk gevonden wat ik echt leuk vind. Ik hou er zelf ook van om te praten met mensen en dat kan nu de hele dag. Ik voer de hele dag telefonisch gesprekken met klanten en als ik niet met klanten praat ben ik in gesprek met mijn collega’s.  2Contact is een erg gezellig bedrijf waar je ook nog is veel leert zo heb ik nu veel verkooptechnieken geleerd waar ik erg blij mee ben.