conijnreizen.nl

Bloggen

Boottransport regelen

Boottransport

Een mooie boot gekocht en nu boottransport regelen, dat is geen enkel probleem bij de Gebr. Vermeer Industrial Movements. Zij hebben een eigen wagenpark met de juiste vrachtwagens waarmee je makkelijk een boot kan vervoeren. Zij hebben de beschikking over een  boot- en jachttransportdiepladers en hierdoor is het makkelijk om jouw bootje mee te vervoeren.

Al meer dan 30 jaar is dit bedrijf in deze branche bezig, daarom weten zij als geen ander hoe je het beste een transport kan regelen. Maar niet alleen voor transport ben je hier aan het juiste adres, ook voor andere diensten kan je hier aankloppen. Kijk op de website voor de vele mogelijkheden.

Boottransport

Dankzij de boottransport kunnen wij weer varen

Al een tijd geleden hebben wij een leuk bootje op de kop kunnen tikken. Het was wel een opknappertje, maar daar draaide ik mijn handen neit voor om. Waar wij deze aankoop hadden gedaan, daar kon ik deze aankoop ook gaan opknappen. Dat scheelde weer vervoer en ruimte huren. Echter kwam er een dag dat wij met onze boot heet water op konden gaan. Hiervoor moest er wel transport worden geregeld. Want dit model was veel te groot om op een aanhanger mee te nemen.

Via de Gebr. Vermeer Industrial Movements  hebben wij een goed transport kunnen regelen. Met een speciale dieplader was het geen enkel probleem om onder bepaalde bruggen heen te rijden. Zo snel als wij een afspraak hadden geregeld, zo snel had dit transport onze boot bij het meer gebracht.