Cars by Lex
Garage

Cars by Lex heeft regelmatig een nieuwe collectie staan

Als je op zoek bent naar een goede auto, dan moet je eens langs Cars by Lex gaan. Deze garage heeft regelmatig nieuwe modellen in de showroom staan. Van klassiek tot heel modern. Vooral het merk Mini kom je hier regelmatig tegen. Maar ook de Audi, Seat en de BMW zijn auto’s die je hier kan vinden. Tevens heeft deze garage ook een brede collectie oldtimers van hoge kwaliteit. In ieder geval is deze garage echt een aanrader. Wij hebben hier ooit onze eerste Mini vandaan. Wat waren wij trots op deze auto. Na een paar jaar, bijna kosteloos gereden te hebben, hebben wij deze ingeruild voor een ander model. Dit model was iets luxer en zat comfortabeler. Nu zijn wij ook weer in de showroom aan het kijken, of daar een ander model tussen stond. Deze keer wilden wij wel hetzelfde merk, maar dan een cabrio uitvoering. Cars by Lex

Stel jouw vraag, makkelijk online aan Cars by Lex

Soms heb je wel eens een moment dat je met een vraag blijft zitten. Dat heb ik voor een tijd terug meegemaakt. Omdat ik niet in de buurt van de garage Cars by Lex in Waalwijk zat en niet even langs kon rijden heb ik het via hun contactformulier gedaan. Hier staat een formulier die je in kan vullen, waarop jij je vraag kan stellen. Voor mij was dit een geweldige manier om toch antwoord te kunnen krijgen. Want op dat moment was ik in het buitenland voor mijn werk. Cars by Lex

Binnen een mum van tijd had ik al antwoord terug gekregen op mijn vraag die ik aan de garage had gesteld. Dat noem ik nog eens service. Maar de echte service van dit bedrijf is in de garage zelf te vinden. Behalve het aanbod aan zeer mooie auto’s, leveren zij zeer vakkundig werk.