Wonen

De dakdekkers van Hegeraat staan garant voor kwaliteit

De dakdekkers van Hegeraat staan garant voor kwaliteit


Een paar jaar geleden heb ik mijn dak laten leggen door dakdekkers van een ander bedrijf dan Hegeraat.  De dakdekkers van dat bedrijf waren kortaf en gaven mij weinig advies. Ik vond dit zeer vervelend omdat ik hierdoor niet wist wat ik kon verwachten. Ik wil altijd duidelijkheid en zekerheid anders voel ik me niet op mijn gemak. Nadat de dakdekkers de dakbedekking er ingelegd hadden kwam ik er achter dat er veel fouten gemaakt waren. Daarom heb ik ze gevraagd of ze de dakbedekking eruit wilde halen en dat hebben ze gedaan. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat kwaliteit en goede isolatie levert. Dit begint natuurlijk bij de dakdekkers. Nadat het vorige dakbedekkingen bedrijf slechte dakdekkers had ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf met dakdekkers die mij goed op de hoogte hielden. Inmiddels heb ik dat bedrijf gevonden namelijk Hegeraat. Ik heb een goed gesprek met ze gehad en ze zijn duidelijk en vriendelijk naar mij toe. Ze hielden mij van alles op de hoogte en vertelde mij precies wat ze deden. Dit vond ik erg fijn en inmiddels hebben ze de dakbedekking er perfect ingelegd.