Tuin

Een tuinaanleg was erg hard nodig

Een tuinaanleg was erg hard nodig

Ons huis is klaar en wat zijn wij toch tevreden ondanks dat alles wat langer heeft geduurd dan in de planning stond, was het alles toch zeker wel waard omdat het eindresultaat werkelijk verbluffend is. Wij hebben een hoop zelf kunnen doen en dat scheelt echt enorm in de kosten en dat betekend dat wij in ons budget nog wat wisten over te houden voor een tuinaanleg. Mijn man en ik houden van een mooie tuin maar omdat onze tuin toen wij het huis kochten, welke wij nu hebben opgeknapt en bewonen, al die tijd een tuin had waarvan wij echt niet wisten hoe te beginnen. En daarom hebben wij besloten om te kiezen voor een volledig nieuwe tuinaanleg. En zo ben ik met deze zoekopdracht eens op internet gaan kijken en al snel kwam ik terecht op deze site, en kon ik zien dat zij ons zeker kunnen helpen toen ik zo een naar het werk van dit bedrijf keek tussen de foto’s. En zo stond er al snel een afspraak om ook onze tuin helemaal naar wens te maken en was het wel erg prettig om deze klus eens in zijn geheel uit te besteden.