conijnreizen.nl

Bloggen

Ga met de auto naar deze bijzondere plekken

Auto rijden

Er zijn zoveel bijzondere plekjes te zien in Nederland en de naburige landen. In deze blog gaan we in op een paar van deze plekken waar je prima kunt komen met de auto. De reistijd van deze plekken ligt maximaal op 4 uur. Zo zou je prima een dagje naar de desbetreffende plek toe kunnen. Er is dan voldoende tijd om rond te kijken, uiteten te gaan en daarna voldaan weer naar huis te reizen. Een dag vol nieuwe inzichten zorgt er voor dat je ‘s avonds lekker droomt als je onder de wol ligt. Heb je nog geen auto voor deze reisjes? Profiteer dan van deze lease actie.

Drielandenpunt

Als je van effectief houdt, dan kun je het beste naar het drielandenpunt gaan. Je kunt daar drie landen tegelijk bekijken. Nederland, Duitsland en België zijn op dat punt met elkaar verbonden. Je kunt een foto maken bij het desbetreffende punt. Daarnaast kun je heel mooi wandelen in de omgeving. Er zijn veel verschillende wandelingen met elk hun eigen kenmerken en afstanden. Er zit vast een wandeling bij die jou en je vrienden of familie aanspreekt.

De Noordzee

Het is altijd even lekker om uit te waaien, even ontsnappen aan de waan van de dag. Waar kan dat beter dan bij de Noordzee? Maak een mooie wandeling over het strand of bouw een zandkasteel. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook gewoon lekker gaan zonnebaden en lekker uitrusten. Na een middag wandelen of liggen, zou je als afsluiting gezellig kunnen gaan eten met z’n allen.

Antwerpen

Dit is een prachtige stad in België. Er zijn heel veel dingen te bekijken. Je kunt er gemakkelijk een weekend plezier hebben. Het uitgaansleven is er heel bruisend, dus ‘s nachts hoef je je ook niet te vervelen. Er is ook veel burgerlijk erfgoed in Antwerpen te zien. Daarnaast zijn er talloze museums. Museumbezoekers zullen het een verademing vinden om Antwerpen te bezoeken. Naast mooie winkelstraten en markten heeft Antwerpen ook een mooie haven.

Volendam

Een heel leuk klein plaatje in Zeeland, dat is Volendam! Een klein havenstadje waar veel bekende Nederlanders wonen. Je kunt er gezellige cafés afstruinen en een heerlijk visje eten. Een dag vol plezier gegarandeerd.