conijnreizen.nl

Bloggen

Hechte groep van de retraite met Serendipity Reizen

Hechte groep van de retraite met Serendipity Reizen

 

De manier waarop ik mijn leven leidde begon me echt enorm tegen te staan, ik voelde wel dat er ergens iets niet klopte in de connectie tussen mijn hoofd en mijn hart, dat er iets niet helemaal in verbinding stond. Natuurlijk heb ik dit tijden geprobeerd weg te drukken en te negeren, want vaak is het moeilijk om bij de dingen te komen die we eigenlijk niet willen zien van onszelf. Het begon me echter in te halen en zich op zeer ongevraagde ogenblikken aan te dienen bij mij, in het dagelijkse leven gewoon, daar waar ik er eigenlijk niet mee bezig wilde zijn. Ik kon het echter niet langer wegstoppen, kon mezelf niet langer niét in de spiegel aankijken, en zodoende besloot ik op een retraite te gaan. Op een retraite kun je echt niet onder jezelf uit, is wat ik mij had laten vertellen en dat bleek waar, er is me in de tijd veel duidelijk geworden. Ik ben enorm te spreken over de organisatie waar ik mee ben gaan reizen op deze retraite, namelijk Serendipity Reizen. Zij boden mij een fantastische tijd in Spanje, waarin ik echt veel over mijzelf geleerd heb, lessen die ik echt merk mee te kunnen nemen in het dagelijkse leven. Het was bovendien nog een echte toevoeging dat we zo’n fijne, hechte groep en begeleiders hadden.