conijnreizen.nl

Bloggen

Het inbouwreservoir toilet scheelde ons zelfs al vele tientjes

Het inbouwreservoir toilet scheelde ons zelfs al vele tientjes

Als ik nu terug kijk op de hele verbouwing van ons huis dan kan ik eigenlijk wel zeggen dat bijna alles is vervangen. Het was een erg oud huis die hard toe was aan renovatie en daarom hebben mijn man en ik besloten om alles werkelijk vanaf de grond op nieuw aan te pakken. En hiervoor zijn heel wat maanden aan voorbij gegaan met als gevolg een super mooi eindresultaat. Voor het sanitair hebben wij erg veel op deze site besteld van inbouwreservoir toilet tot aan een ligbad, wij hebben dankzij deze site echt enorm in de kosten kunnen besparen en daarom ben ik ook op het idee gekomen om deze site als tip achter te laten op internet. Ik kan alleen maar zeggen dat wij zelfs op het inbouwreservoir toilet vele tientjes wisten te besparen en dat gaf ons weer de ruimte om geld over te houden voor allerlei andere dingen. Uiteindelijk kwamen wij goed in ons budget uit wat ervoor heet gezorgd dat wij het eindresultaat konden maken op de manier zoals wij dit wensten. Neem daarom zelf eens een kijkje op deze site om te zien wat ik hiermee bedoel.