Mode

Ik heb het virus van sieraden maken weer helemaal te pakken

Ik heb het virus van sieraden maken weer helemaal te pakken

 

Sinds een tijdje vind ik sieraden maken heel leuk, iets waarvan ik toch niet snel gedacht had dat ik erdoor gegrepen zou worden. Immers, het was iets wat ik vroeger wel deed, met vriendinnetjes samen bijvoorbeeld. We konden ons uren zoet houden met sieraden maken. Ik weet zelfs nog dat een vriendinnetje op haar veertiende een eigen handeltje begon. Haar moeder had een eigen zaak, midden in de stad, een woningzaak in een heel oud pand. Dit pand had ook nog een eigen oud koetshuis achter in de tuin, en zij had bedongen dat ze hier een eigen winkeltje mocht starten, uiteraard onder de vleugels van haar moeder. Op een gegeven moment ging dat zó goed dat mensen er speciaal naartoe kwamen en uiteindelijk heeft ze zelfs een eigen sectie gekregen in de winkel van haar moeder. Dit was een periode dat we er allemaal erg mee bezig waren, met sieraden maken, en iedereen haar best deed zo mooi mogelijke kettingen, armbanden en dergelijke te fabriceren. Het is voor mij wel een tijdje stil geweest op dit terrein overigens, inmiddels wel een jaar of vijftien eigenlijk. Nu werd ik echter door een vriendin gewezen op het bestaan van Ilona’s Silver & Gemstones en heb ik het virus weer helemaal te pakken. Dat komt ook omdat de stenen op haar website zo mooi zijn, die maken echt dat ik geïnspireerd raak. Bovendien zijn ze hartstikke betaalbaar en dat scheelt!