Wonen

Ik heb Paul Dekkers al aan meerdere mensen aangeraden

Ik heb Paul Dekkers al aan meerdere mensen aangeraden

Omdat ik echt een enorme fan ben van Paul Dekkers ben ik op het idee gekomen om mijn positieve bericht hier achter te laten. Mijn salon is onder handen genomen door deze kunstenaar en nu ik alle positieve reacties van klanten binnen krijg moest ik dit wel even delen natuurlijk. Ik heb zelfs al aan twee klanten de naam Paul Dekkers doorgegeven omdat zij voor hun kinderen ook wel iets mooie op de kamer wilden laten maken door deze man. Want als je eens bekijkt op deze site hoe veelzijdig deze man is in het maken van muurschilderingen is eigenlijk niet te gek voor hem en kan hij het precies zo maken als jij wilt. En daarom moet ik deze tip natuurlijk ook online delen. Mijn salon heeft echt een prettige sfeer gekregen door de mooie en rustige grove lijnen die Paul Dekkers heeft gebruikt, en ik weet dan ook nu al zeker dat ik dit voor zo lang als ik de salon heb echt zo wil laten en hier niets mee aan wil veranderen. Nou ja, de muren sowieso niet!