conijnreizen.nl

Bloggen

Importeer je auto uit Duitsland

tips bpm berekenen

Ben je op zoek naar een auto? Dan is het zeker een slim idee om te overwegen om een auto te importeren uit het buitenland. Uiteraard is het bij het kopen van een auto verstandig om goed stil te staan bij alles wat bij de aankoop komt kijken. In dit artikel vertel ik je graag meer over de vele voordelen van het importeren van een auto uit het buitenland, bijvoorbeeld uit Duitsland. Lees dus vooral verder.

BPM bereken: hoe zit dat?

Bij het importeren van een auto uit Duitsland krijg je te maken met BPM. BPM is speciale belasting die je moet betalen als je een personenauto importeert uit een ander land. De werkelijke hoogte van het bedrag dat je aan BPM moet betalen is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de nieuwprijs van het voertuig en de nieuwwaarde ervan. De BPM berekenen is iets waar veel mensen die een auto importeren uit Duitsland vaak vragen over hebben. En dit is niet gek. Gelukkig zijn er bedrijven die hierin ondersteuning bieden, zoals Automotiveimport.

Wil je meer weten over het importeren van een auto uit Duitsland? Neem dan eens contact op met Automotiveimport of bezoek de website.