conijnreizen.nl

Bloggen

Medische kosten buitenland gewoon verzekerd

Medische kosten buitenland gewoon verzekerd

Ik had het nooit geweten dat ik mijn medische kosten buitenland gewoon in mijn verzekering had zitten zonder dat ik er van bewust was dat het erbij zat. Sinds dat ik verre afstanden reis om op vakantie te gaan weet ik van me eigen dat ik me geen zorgen hoef te maken voor medische kosten buitenland omdat ik dan alles in mijn verzekering heb zitten. Uiteraard moest ik dan nog wel mijn eigen risico betalen maar voor de rest kon ik zonder problemen het ziekenhuis in het buitenland bezoeken als er iets met me was gebeurd. Het enige nadeel van medische kosten buitenland is wel dat het bedrag meestal eerst zelf betaald moet worden voordat je daadwerkelijk geholpen kan worden en mocht je dan geholpen worden in een ver land is het altijd even afwachten of dat ze de juiste spullen hebben om bijvoorbeeld je gebroken been te kunnen zetten. Mocht er iets gebeuren met je in het buitenland hoef je geen zorgen te maken want door middel van een tussen persoon kan je gewoon zonder problemen je verzekeringspas laten zien waardoor je dan gelijk met je eigen verzekering in contact kom om alles af te handelen.

Meer verhalen