Logo Rijschool Tilburg 013
Rijbewijs

Meer informatie over Rijschool Tilburg 013

Rijschool Tilburg 013 is al jaren een begrip in Tilburg. Vanwege hun goede begeleiding zijn veel leerlingen enorm tevreden. Zo staat het bedrijf voor kwaliteit, nette prijzen en vooral een goede begeleiding. Het laatst genoemde vind ik persoonlijk ontzettend belangrijk en ik kan naar alle tevredenheid concluderen dat Rijschool Tilburg 013 dit goed voor elkaar heeft. 

Rijschool Tilburg 013 streeft ernaar om leerlingen binnen 30 lessen op examen te laten gaan. Doordat zij zo goed kunnen begeleiden lukt dit in de meeste gevallen. Zo had ik binnen 27 lessen mijn rijbewijs. Na het pakket van 25 lessen te hebben uitgediend heb ik nog twee losse lessen genomen. Bij mijn pakket zat het examen, dus daar hoefde ik niet apart voor te betalen.

Rijschool Sabrina

Ontzettend tevreden over Rijschool Tilburg 013

Na het halen van mijn examen ben ik goed voorbereid het verkeer in gestuurd. Hier bij ik Rijschool Tilburg 013 enorm dankbaar voor en daarom vind ik het ook echt een aanrader om hier te gaan lessen. Het bedrijf beschikt over alles wat je als leerling zijnde kunt verlangen van een rijschool. 

Op de website kan je precies zien wat zij aanbieden, welke prijzen zij hanteren en het slagingspercentage. Neem voor meer informatie contact op!