conijnreizen.nl

Bloggen

Mijn eerste stap naar een heftruckcertificaat

heftruckcertificaat

Mijn werkgever heeft mij de taak gegeven om een instituut te vinden waar wij onze heftruckcertificaat kunnen behalen. Op zich lijkt dit erg eenvoudig om te zoeken, althans dat dacht ik! Tot mijn grote verbazing zag ik op het internet dat er onwijs veel bedrijven deze opleiding aanbieden. Iets wat ik niet had verwacht namelijk. Hierdoor ben ik een zoektocht gestart om zo het beste bedrijf naar voren te laten komen.

heftruckcertificaat

Voldoende keuze gevonden

Het zoeken op het internet heeft voor mij het gewenste resultaat gegeven. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van Osseforth. Dit bedrijf zit praktisch bij mij om de hoek en heb er alleen maar positieve verhalen over gehoord. Hierdoor ben ik met dit bedrijf naar mijn werkgever gestapt en heb het verhaal uitgelegd. Binnen no time kreeg ik een akkoord en kon ik mijzelf inschrijven. Aangezien een collega van mij ook graag zijn heftruckcertificaat wil behalen, heeft mijn werkgever aangegeven met mij deel te nemen aan deze opleiding. Dit was voor hem geen enkel probleem en bovendien vind ik dit nog gezellig ook! Samen deze opleiding volgen zorgt immers voor een gezellige sfeer. Hiermee kunnen wij beide goed studeren om deze opleiding in een keer te behalen. Bovendien is het zo dat als ik nog vragen heb, dan kan ik dit ook gewoon stellen. Andersom natuurlijk ook!

heftruckcertificaat