Auto

Occasions Boxmeer heeft een ruim aanbod aan auto’s

Bent u op zoek naar een mooie jonge gebruikte auto van een bepaald merk of type? Dan bent u aan het juiste adres bij Overmeer autos occasions Boxmeer. Bij occasions Boxmeer kunt u langsgaan in de showroom maar u kunt ook verschillende auto’s bekijken op de website. Occasions Boxmeer is gespecialiseerd in rijk uitgeruste auto’s afkomstig van dealerbedrijven in zowel Nederland als buitenland. Deze auto’s worden in de regel verkocht aan u als consument, merkdealers en universele garages.

Onlangs was ik op zoek naar een occasion voor mijzelf. Mijn vervoersmiddel was tot nu toe alleen nog maar de fiets aangezien ik in de stad woonde en mijn werk een kleine 15 minuten fietsen was. Helaas is het bedrijf waar ik werkte failliet gegaan en heb ik ergens anders een baan aangeboden gekregen. Hiervoor moest ik wel verhuizen en een auto aanschaffen aangezien de auto in dit geval beter uitkomt. Ik ben langs gegaan bij occasions Boxmeer waar ik een prachtige auto heb gevonden voor een mooie prijs.

Contact

Wilt u een van de occasions Boxmeer komen bekijken? Dan is dit mogelijk op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op koopavonden op afspraak.

Ook kunt u occasions Boxmeer bereiken voor eventuele vragen of een afspraak maken via het telefoonnummer 06-46227984 of 06-23076033. Is Occasions Boxmeer hier niet op bereikbaar, dan zou u ook een e-mail kunnen sturen naar info@overmeerautos.nl.