Spiritueel

Paragnost bellen was de beste oplossing

Paragnost bellen was de beste oplossing

Het heeft voor mij even geduurd voordat ik kon zeggen dat ik de paragnost bellen wou. Er is zoveel in het leven om me heen gebeurd waarbij ik op gegeven moment niet meer wist hoe dat ik door moest gaan met het leven. Alle dierbare mensen om me heen stierven en ik wist niet meer hoe dat ik moest genieten van het leven. Toen ik uiteindelijk de paragnost bellen wou kwam ik erachter dat ik het veel eerder moest doen. Door haar heb ik ingezien dat het leven gewoon veel leuker kon lopen als dat ik had gedacht en dat ik zonder problemen in contact kon komen met de overleden personen die ik al die tijd al mis en dat ik moest leren om meer te genieten van het leven. Ik kreeg ook bepaalde dingen te horen in het leven wat alleen ik heb kunnen weten en niemand anders. Als je dan op gegeven moment een bevestiging krijg dan weet je gelijk dat er echt wel meer is na het leven en krijg je geen last van het verleden maar leer je te leven in het heden.