conijnreizen.nl

Bloggen

Rondkijken in huizen te koop Costa Blanca

Rondkijken in huizen te koop Costa Blanca

Soms vergt het echt moed om bepaalde beslissingen te nemen, om bepaalde knopen door te hakken. Die dingen lijken moedig te zijn maar in feite zijn het stappen die je eigenlijk niet kunt ontwijken, omdat je anders nooit het geluk zal bereiken dat voor jou bedoeld hier in het leven. En dat geluk is iets waar je soms zelf actief stappen in moet gaan zetten namelijk. Waar ik het over heb is dat je soms jezelf écht te rade moet gaan over het leven dat je leidt. Het is echt belangrijk je dan te beseffen dat je zelf een aandeel hebt in de verandering ervan. Wat zou je doen bijvoorbeeld als geld echt helemaal geen rol speelde, wat is je diepste wens?

 

Ligt jouw toekomst ook hier?


Die van mij was het om een eigen restaurantje te beginnen aan de Spaanse kust, al jarenlang eigenlijk. Ik dacht altijd dat het een mooie droom was, die toch nooit realiteit zou worden. Tegelijkertijd beangstigde het leven dat ik leidde me enorm, kon ik me niet voorstellen dit nog langer vol te houden. Ik ging me verdiepen in enkele huizen te koop Costa Blanca en trof toen de website van Spanje Specials, te vinden op http://www.spanjespecials.com/woningaanbod-spanje/. Bekijk deze eens en vraag jezelf af of jouw toekomst ook hier ligt!