Telefonie

Vergelijk sim only hier

Vergelijk sim only hier

 

Vergelijk sim only hier als je een besparing van je kosten nastreeft – en wie doet dat nou niet? Ik wilde mijn lezers tippen op deze website aangezien je er echt je voordeel van kunt hebben. Mijn eigen provider bood me namelijk een nieuwe telefoon aan en deed me een alternatief voorstel voor als ik het wilde behouden. Ik hoef geen nieuwe telefoon want mijn huidige mobiel is slechts twee jaar oud en kan nog best even mee, toch zeker wel een jaar of misschien zelfs wel twee. Enfin, daar had ik dus geen behoefte aan en ik wilde me al bijna inschrijven voor het nieuwe, gereduceerde abonnement dat mijn provider me aanbood.

 

Dubbel voordeel van de website

 

Gelukkig wees een vriend me echter op deze website, waar een vergelijk van sim only abonnementen plaatsvindt. Daar heb ik echt wat aan gehad, aangezien ik er hier achter kwam dat ik bij mijn huidige provider zeker niet het goedkoopste uit was. Sterker nog, op jaarbasis scheelt het me meer dan honderd euro als ik met een andere provider in zee ga en ik vind dat nogal wat! Dat is een groot verschil waarmee ik het er graag voor over heb van provider over te stappen. Zeker als je je beseft dat dit sim only abonnement ook nog eens meer mb’s en belminuten heeft – dubbel voordeel dus! En dat is precies waar ik het voor doe, om er zelf het meest voordelig mee uit te zijn.