conijnreizen.nl

Bloggen

Warm licht van de wandlampen

Warm licht van de wandlampen


Mocht je naar wandlampen op zoek zijn, kijk dan eens op de website van de firma Licht Xpert. Ik ben enorm te spreken over deze website, die immers vol staat met de mooiste exemplaren van wandlampen. Ik was specifiek op zoek naar een wandlamp die goed zou matchen met het huis dat ik recentelijk betrokken heb. Ik ben namelijk verhuisd naar een oud pand, een oude loods, die door de vorige bewoners al omgevormd is tot woonhuis. Het is een studio, waarvan het geheel dus uit een enkele ruimte bestaat. Ik heb hier prachtige industriële betonnen vloeren en lichtkoepels in het dak die overdag voor een zeer prettig daglicht zorgen. Echter, als de avond valt, en in dit seizoen doet het dat al steeds vroeger, merk ik toch echt dat ik een gemis heb aan een gezellig licht. Natuurlijk heb ik wel enkele lampjes voor op tafel en bijvoorbeeld een grote staande lamp in de hoek, maar enkele wandlampen op een rijtje ophangen leek mij zeker geen slecht plan. En inderdaad was het een goede zet want de lampen hangen inmiddels en het is een prachtig aangezicht – en het zorgt natuurlijk voor een prettig en warm licht in de avonduren.