Foto's

Zelf je sensuele fotografie regelen

Zelf je sensuele fotografie regelen

Zelf ben ik een vrouw van 25 jaar jong en doe al jaren spannende foto’s maken toch vindt ik het niet genoeg voor mezelf en wil maar al te graag meerdere foto’s maken waardoor de rest  van de wereld goed naar mijn lichaam kunnen kijken en dus kunnen genieten hoe dat mijn lichaam eruit ziet. Doordat ik een sensuele fotografie op zoek om toch de vertrouwen in de persoon te vinden wil ik er dus ook extra foto’s bij maken waarbij ik mijn portfolio uit kan breiden en dus uiteindelijk mijn beroep ervan kan maken waardoor ik dus in alle officiële bladen kan komen staan waardoor mijn bereik van de mensen in mijn geval de mannen toch vaker gezien wordt en dat de mannen juist de bladen aanschaffen omdat ik op de voorpagina sta. Een sensuele fotografie kan je gewoon makkelijk en snel online boeken en op de locatie waar de fotograaf is hoef je geen zorgen te zijn dat er andere mensen zijn want het wordt gewoon in goede privacy gehouden zodat alleen jij zelf de beslissing hebt of dat je de foto’s publiceert of dat je gewoon ervoor kiest om de foto’s voor je eigen te houden.