conijnreizen.nl

Bloggen

Zuinige CV ketel

Zuinige CV ketel

 

Je gaat echt wel anders denken als je een woonboot bewoont, het is echt heel anders dan een gewoon, regulier woonhuis. Dan doel ik nog niet eens op het gegeven dat ik op het water zit eigenlijk, wat natuurlijk ook even wennen was. Neen, wat uiteindelijk het meeste wennen was, betrof het gegeven dat alles er minutieus ingericht en over nagedacht dient te worden. Je moet echt nadenken over de inrichting, gewoonweg omdat je een rare indeling hebt die even wennen is en die je maar het beste zo optimaal mogelijk kunt benutten. Ikzelf heb gekozen voor enkele praktische oplossingen waar je misschien niet gelijk aan zou denken maar die je echt ruimte besparen. Zo zat de oude CV ketel er nog maar tien jaar in maar heb ik toch besloten ‘m te vervangen. Je hebt inmiddels zoveel kleinere modellen dan voorheen het geval was natuurlijk en deze nieuwe CV ketel bespaart me dan ook enorm veel ruimte. Bovendien kan deze er weer langer tegenaan én scheelt het echt nog enorm dat de ketel zelf ook weer vele malen zuiniger is. Dat geeft me nu dus weer extra voordeel, waar ik de vruchten van pluk.