conijnreizen.nl

Bloggen

AAS schadespecialisten

AAS schadespecialisten

Als je schade krijgt aan je vervoermiddel is dat vervelend genoeg. Het is prettig als je je vervoermiddel dan kunt laten repareren bij een bedrijf in de buurt. Want als je tientallen of honderden kilometers moet rijden om een schade hersteld te krijgen gaat dat erg veel tijd kosten. Door te kiezen voor de AAS Schadespecialisten voorkom je dat je enorme afstanden hoeft te reizen. Want van de 87 vestigingen zit er altijd wel één bij jou in de regio. Door te kiezen voor de AAS Schadespecialisten weet je bovendien zeker dat schadeherstel aan jouw vervoermiddel op het hoogste niveau wordt verricht.

AAS schadespecialisten

Hoge kwaliteitseisen bij AAS Schadespecialisten

De AAS Schadespecialisten moeten allemaal een certificering hebben die voldoet aan de Focwa Standaard 2 eisen. Die certificering betekent dat de bedrijven alle kleine schadereparaties mogen uitvoeren, maar ook voldoende kennis in huis hebben om grote schades te repareren. Door de servicegerichte houding van de AAS Schadespecialisten word je als klant volledig in de watten gelegd. Het ontbreekt je aan niets en je hebt geen last van de financiële afwikkeling van het schadeherstel. Je krijgt je vervoermiddel gegarandeerd in topconditie terug. Je krijgt van de AAS Schadespecialisten bovendien vier jaar garantie op alle herstelwerkzaamheden.

AAS schadespecialisten

Thuisbrengservice

Op de site van AAS Schadespecialisten kun je vinden waar bij jou in de buurt een vestiging te vinden is. Ondanks het grote aantal bedrijven in Nederland kan het toch gebeuren dat de dichtstbijzijnde vestiging op een aantal tientallen kilometers bij je uit de buurt ligt. Een echt probleem hoeft dat niet te zijn. Bij alle AAS vestigingen is het vanzelfsprekend dat jij na het brengen van je auto weer naar huis wordt gebracht. Als je auto klaar is word je naar keuze opgehaald of je vervoermiddel wordt bij je thuis bezorgd.