conijnreizen.nl

Bloggen

Autoschade Direkt

Autoschade Direkt

Bij Autoschade Direkt is het mogelijk om een deukje ter grootte van een €2,- munt, te herstellen zonder dat de auto opnieuw gespoten moet worden. Voordeel hiervan is dat de reparatie snel klaar is en de prijs hiervan minimaal is. Ook is het hier mogelijk om een zogeheten spot repair te laten maken. Dit is wanneer er schade aan de punt van de bumper is ontstaan. Door middel van het plaatselijke bijspuiten van kleine lakschade, kan deze beschadiging worden gemaakt. 

Wat was ik blij met de mogelijkheid om een kleine deuk makkelijk te laten repareren. Helemaal toen mijn man op zakenreis was en ik in zijn auto boodschappen ging doen. Toen ik met een winkelwagen vol boodschappen naar de auto liep, ging de kar per ongeluk tegen de auto aan. Een klein deukje was het gevolg. Klein, maar groot genoeg om te zien door mijn man. Autoschade Direkt

Snel naar Autoschade Direkt gegaan

Dat was even schrikken toen ik de deuk in de auto zag. Ik zelf zou zeggen, het is maar blikschade, maar daar denkt mijn echtgenoot heel anders over. Bij thuiskomst heb ik meteen naar de garage gebeld en daar kon ik de volgende dag al terecht. Hier werd eerst bekeken hoe zij het beste de deuk konden uitdeuken. Voordeel was dat het maar een klein deukje was en dus geen plamuur of lak aan te pas hoefde te komen. Het was zelfs zo klein dat ik op de reparatie kon wachten.

Een uur later kon ik de garage alweer uitrijden met een deukloze auto. Mijn man heeft er niets van gemerkt en dat wil ik graag zo laten.

Autoschade Direkt