conijnreizen.nl

Bloggen

Autowasstraat Apeldoorn

Winston's Carcleaning

Als auto eigenaar wil je natuurlijk dat je auto er altijd mooi schoon uitziet. Wanneer de auto vol met vliegen zit maak je dit zo snel mogelijk schoon. Het ziet er niet alleen mooier uit maar het is ook beter voor de lak van de auto, maar om zelf de auto helemaal schoon te maken heb je ook niet altijd zin in. Daarom kun je gebruikmaken van autowasstraat Apeldoorn. Dan hoef je zelf niet de auto te wassen en krijg je wel een auto die helemaal spik en span in.

autowasstraat Apeldoorn

Milieuvriendelijkheid

Misschien vraag je je af of een autowasstraat Apeldoorn wel milieuvriendelijk is. Er wordt namelijk bij een wasbeurt wel 250 liter een water gebruikt. Het antwoord is ja, bijvoorbeeld de wasstraat van Winston’s vangt al het water op en zuivert dit zodat het kan worden hergebruikt. Ook wordt al het viezigheid opgevangen in speciale afscheiders zoals voor olie. Zo kun je dus duurzaam de auto laten wassen en draag je dus een steentje bij aan het milieu.

Meer dan alleen auto’s wassen

Je kunt bij het eerder genoemde voorbeeld, Winston’s, niet alleen auto’s wassen maar ook aanhangers, caravans en campers. Dit komt omdat de wasstraat een hoogte heeft van wel 2.70 meter. De meeste campers zullen niet zo hoog zijn en kun je deze dus gemakkelijk wassen en hetzelfde geld voor caravans. Meestal was je deze namelijk op straat voor je huis. Dit mag echter niet overal omdat het sopwater dan namelijk in het riool komt. Waar dit wel en niet mag verschilt per provincie. Dat komt dus omdat het niet milieuvriendelijk is want niet alleen het sopwater komt in het riool, maar ook olieresten en rubberdeeltjes. Als je de auto mag wassen op straat in jouw gemeente wordt er geadviseerd om dit te doen met biologisch afbreekbare zeep zodat je dat probleem in ieder geval niet hebt. Als je de auto of caravan zelf wast bij een wasstraat of wasbox heb je het probleem ook niet want hier wordt het water opgevangen en dan ook vaak gezuiverd zodat je duurzaam je auto kunt wassen.