conijnreizen.nl

Bloggen

Bij Wesseldijk je heftruckcertificaat halen

Als eigenaar van een transportbedrijf krijg je soms klappen te voortduren. Zowel financieel als met je personeel. Het is daarom van belang om je personeel goed op te leiden en ze zo allround mogelijk te maken. Natuurlijk wordt een werknemer duurde zodra hij/zij meer opleidingen heeft, maar daar heeft je bedrijf alleen maar profijt van. logo1

Mijn werknemers volgen de meeste opleidingen bij Wesseldijk. Voornamelijk om je heftruckcertificaat halen kan je het beste bij hun zijn. Deze opleidingen worden verzorgd door ervaren instructeurs die goed weten waar ze mee bezig zijn. Dat maak ik op uit ervaringen van mijn werknemers. Zij worden goed klaargestoomd voor het examen en verrichten later goed werk op de zaak. 

Echt een aanrader

Wesseldijk verzorgd meer dan 600 opleidingen. Zodra je je heftruckcertificaat wilt halen en je slaagt krijg je 7 uur nascholing van Code 95 erbij. Dat is altijd lekker meegenomen natuurlijk. Ik adviseer daarom elke ondernemer om zijn/haar werknemers bij Wesseldijk te laten lessen. Ze zijn erg voordelig en als je het vergelijkt met overige verkeersscholen al helemaal. 

Op de website vind je meer informatie over de diensten die ze aanbieden. Je kan altijd telefonisch contact opnemen of via de mail.

Meer verhalen