conijnreizen.nl

Bloggen

Code 95 in Noord Brabant halen?

Beroepschauffeur

Wil jij code 95 in Noord Brabant halen? Dan kun je dit doen bij Kees de Vaan Opleidingen. Als je beroepschauffeur bent van een vrachtwagen of bus dan is het van belang om code 95 te hebben. Bovendien is bijscholing ook belangrijk.

Code 95 in Noord Brabant

Het behalen van code 95 in Noord Brabant

Het behalen van code 95 in Noord Brabant bij Kees de Vaan Opleidingen kan op verschillende manieren. Zo kun je deze basiskwalificatie halen in 1,5 dag of in 2,5 dag. Wij hebben een uniek pakket ontwikkelt, waarbij je de cursus volgt met een thuisstudie. Hierbij heb je slechts 2,5 uur klassikale les.

Code met een geldigheid van 5 jaar

Wil je beroepschauffeur op een vrachtwagen of bus worden? Dan moet je de code 95 halen. Nadat je bent geslaagd voor je theorie- en je praktijkexamen en de toetsen, kun je de code op je rijbewijs laten bijschrijven. De kwalificatie heeft een geldigheid van 5 jaar. Hierna kun je de code weer verlengen door nascholing bij ons te volgen.

Kees de Vaan

Een verplichte basiskwalificatie

Code 95 is een verplichte basiskwalificatie. Het is een aanduiding op het rijbewijs die achter een voertuigcategorie is geplaatst. Deze code is wettelijk verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken. Dit staat in de Richtlijn vakbekwaamheid.

Subsidie beschikbaar via SOOB subsidiepunt

Er is subsidie beschikbaar via SOOB subsidiepunt. Bedrijven die hierbij zijn aangesloten, komen hiervoor in aanmerking. De uitvoering van deze subsidies wordt verzorgd door het sectorinstituut Transport en Logistiek. Je kunt dan op een voordelige wijze de basiskwalificatie in Noord Brabant halen. Wil je meerdere chauffeurs voor de cursus aanmelden? Dan is het mogelijk om een aantal cursussen kostenneutraal aan te bieden. Voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen met Kees de Vaan Opleidingen.