conijnreizen.nl

Bloggen

Comfortabel met de auto op vakantie

Landrover defender

Het wordt steeds populairder: met de auto op vakantie gaan! En dat is niet zo vreemd. Het geeft je een vrij gevoel. Je bent niet afhankelijk van een vlucht die misschien gecanceld wordt of vertraagd. Je stapt in de auto en je kan op weg! Wij geven tips voor een zo comfortabel mogelijke reis. Want welke auto is nou geschikt voor een lange rit naar Spanje?

Landrover defender

Ookal ben je niet met een caravan of aanhangwagen op vakantie. Het is toch wel fijn om extra kracht te hebben in de bergen of op onverharde wegen. De Land Rover Defender, aanvankelijk Land Rover 90 (Ninety) en Land Rover 110 (One Ten) genoemd, is een 4×4 terreinvoertuig. De auto is ontwikkeld door het Britse merk Jaguar Land Rover en het model komt oorspronkelijk uit 1948. Het is een sterke auto die er ook nog eens chic uitziet. In het interieur zitten de nieuwste snufjes. Wat ook handig is, is dat de Land Rover Defender autostoel comfortabel zit en kan worden vervangen voor een andere autostoel. Zo heb je hoe dan ook genoeg comfort tijdens de rit.

Toyota Land Cruiser

De Land Cruiser is Toyota’s langstlopende voertuig. Betrouwbaarheid en duurzaamheid is het geheim van zijn populariteit en aanhoudend succes. Met name in Australië is hij al meer dan een jaar de bestverkopende body-on-frame 4×4. In Australië wordt de Land Cruiser dan ook zwaar op de proef gesteld door zowel qua temperaturen als qua terreinen. Nog steeds is het een betrouwbare auto, ondanks de moeilijke omstandigheden. Net als de Landrover kan de autostoel van de Toyota Land Cruiser ook worden vervangen. Deze twee auto’s zijn volgens ons dan ook echte aanraders voor mensen die van een sportieve vakantie houden en off-road wegen pakken.