conijnreizen.nl

Bloggen

De voordelen van een leaseauto voor werkgevers

autoverhuur Amsterdam

Een leaseauto heeft veel verschillende voordelen voor een werkgever. Het is een van de beste manieren om je werknemers naar binnen te hengelen. De meeste mensen vinden een bedrijf namelijk direct een stuk leuker als zij weten dat ze een auto van de zaak kunnen krijgen. Als mensen dan twijfelen tussen twee bedrijven, kiezen ze altijd degene met de leaseauto. Het immers enorm makkelijk om een auto van de zaak te kunnen rijden. Dit is nog maar een klein voordeel van een leaseauto voor een werkgever. Wil je weten wat de andere voordelen zijn? Lees dan snel dit artikel!

Eenvoudig opzeggen

Het gebruik maken van shortlease Groningen is enorm handig voor bedrijven. Je kan op deze manier namelijk eenvoudig een auto voor een korte tijd leasen. Als je bijvoorbeeld een werknemer binnen hebt gehengeld met een auto, maar waarvan je nog niet helemaal zeker weet of je diegene wel voor een langere periode in dienst wilt hebben, is het een goed idee om een shortlease auto in te zetten. Mocht het dan gebeuren dat je werknemer niet meer aan de eisen voldoet of dat het toch niet matcht, zit je in ieder geval niet vast aan de auto. Hierdoor bespaar je een hoop geld.

Schade

Een ander voordeel van shortlease is dat een auto snel kan worden gemaakt als je een keer pech of schade hebt. Het is dus een goed idee om een auto te gaan shortleasen. Het autobedrijf is namelijk verantwoordelijk voor de auto en die zal de auto snel weer op de weg brengen!