conijnreizen.nl

Bloggen

E-chopper huren

Als je nou eens wat anders wilt doen met vrienden of collega’s, heb ik een leuk idee voor je. In plaats van het geijkte paintballen of laser taggen, heb ik een tijdje geleden e-choppers gehuurd. Een e-chopper huren is een elektrische scooter, maar dan niet zo’n duf model waar iedereen in de stad op rijdt. Deze choppers zijn gebouwd als de chopper motoren, met een lange vork, dikke banden en lage zitting.

Genieten van toeren zonder herrie

Motoren huren was geen optie, omdat niet iedereen een motorrijbewijs heeft. Bovendien kan je door de herrie onderweg nauwelijks met elkaar praten. Andere opties, zoals elektrische auto’s, zijn duur en je bent beperkt waar je overal heen kan gaan. Met een e-chopper kan in principe in elk terrein rijden, je hoeft je niet alleen te houden aan standaard wegen.

Wij hebben via e-chopperhuren.nl in Limburg een aantal e-choppers gehuurd, en de Floriade route gedaan. Een stuk van 33 kilometer, en een absolute aanrader. Onderweg lekker stoppen voor een hapje en een drankje, en dan weer verder.

Ze hebben vaste routes, maar je kunt ook gewoon zelf een route bepalen. Wat ons opviel was de rust van het rijden met deze e-choppers. Geen herrie, heerlijk stabiel en je trekt volop aandacht. Huur eens een e-chopper bij e-chopperhuren.nl, en misschien besluit je daarna ook om een e-chopper aan te schaffen, net zoals ik.