conijnreizen.nl

Bloggen

Faalangst bij het autorijden? Kies voor rijschool Purmerend!

Faalangst bij het autorijden? Kies voor rijschool Purmerend!

Ik ben 28 jaar en heb al bij verschillende rijscholen geprobeerd om mijn rijbewijs te halen. Tevergeefs want ik was een ramp dat kwam omdat ik last van faalangst had tijdens het rijden. Als ik de auto instap begin ik spontaan te trillen en krijg ik pijn in mijn buik. Daardoor ben ik gaan zoeken naar een rijschool die mensen ondersteunt die net als ik last hebben van faalangst. Ik ben toen rond gaan vragen of mensen die ik ken een goede rijschool kende voor als je faalangst in de auto hebt. Een goede vriend van mij had precies hetzelfde probleem en vertelde mij dat hij een rijschool had gevonden die mensen met faalangst helpt. Het ging om rijschool Purmerend, zij ondersteunen mensen met faalangst. Mijn vriend heeft inmiddels zijn rijbewijs gehaald en dit was mede mogelijk dankzij rijschool Purmerend die hem goed begeleide met zijn faalangst. Daardoor ben ik zelf is gaan bellen naar rijschool Purmerend hier kreeg ik een aardig persoon aan de telefoon die mij goed geholpen heeft. Ik ben toen een week later begonnen met lessen en heb nu 20 lessen gehad. Het rijden gaat mij nu een heel stuk beter af en ben eigenlijk helemaal af van mijn faalangst. De verwachting is dat ik binnen tien lessen kan afrijden en hier ben ik rijschool Purmerend heel dankbaar voor.