conijnreizen.nl

Bloggen

Het beste sportstuur haalt u bij QSP Products

Bent u op zoek naar een sportstuur? Dan bent u bij QSP Products aan het juiste adres! Zij zijn een professioneel bedrijf dat al vele jaren ervaring heeft in de verkoop van race en rally onderdelen. Daarnaast hebben ze ook in de praktijk veel ervaring opgedaan aangezien zij zelf mee deden aan verschillende race en rally races.

Over QSP Products

Bij QP Products vindt u vele sportsturen. Deze sportsturen worden vaak gebeurd tijdens een wedstrijd die u rijdt met de auto of wanneer u gewoon meer grip en feeling over uw dagelijkse auto wilt. Een sportstuur van QSP Products zorgt er namelijk voor dat u de beste prestaties uit uw stuurkunsten haalt. Zoals net al aangegeven wordt een sportstuur niet alleen gebruikt tijdens wedstrijden maar ook tijdens off-road evenementen, puzzelritten, toertochten en dagelijkse auto’s.

Een sportstuur monteren

Ten eerste moet uw auto voorzien zijn van een stuurnaaf. QSP Products levert een scala aan stuurnaven voor diverse auto’s. Deze stuurnaaf wordt gemonteerd op de stuurpen en wordt vaak geklemd door de centrale borgboer. Deze stuurnaaf is voorzien van een gatenpatroon waarop u het stuur met 6 boutjes kunt monteren.

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies over een sportstuur van QSP Products of over een ander product dat zij leveren? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen via het telefoonnummer +310416348996 of stuur een mail naar info@qspproducts.com. Het is tevens ook mogelijk om te chatten via de zendesk chat die tevoorschijn komt wanneer u de site opent.