conijnreizen.nl

Bloggen

Opgericht merk door coureurs

Shark helm

Voormalige professionele motorcoureurs hebben het Franse merk opgezet, een Shark helm blinkt uit in prestaties, veiligheid en design. Vandaag de dag werken er 600 medewerkers bij het bedrijf wat gevestigd is in Marseille, hier worden ongeveer 350.000 helmen per jaar geproduceerd. Er zijn zo’n 5000 dealers in het netwerk die de helmen verkopen wereldwijd. Vele motorcoureurs zijn sinds 1986 door het merk gesponsord, ook dragen zij nog steeds hun steentje bij voor de ontwikkeling van nieuwe helmen om door te blijven ontwikkelen voor de perfecte helm.

Shark helm

Eigenschappen van de helm

Een Shark helm heeft een aantal unieke eigenschappen, zo is er extra aandacht besteedt aan de schokabsorptie. In de racewereld is aerodynamisch erg belangrijk, dit is ook meegenomen in de helmen van tegenwoordig om zo min mogelijk weerstand te krijgen tijdens het rijden. In de helm zijn speciale lucht in en uitlaten gecreëerd om een perfecte luchtstroom te krijgen om de ventilatie te verzorgen. Van elk soort helm is de binnenvoering uit de helm te nemen en wasbaar.

Shark helm

Veiligheid en vooruitkijkend 

Natuurlijk wordt er ook vooruit gekeken naar de toekomst, een Shark helm staat voor veiligheid en innovatie. Uniek aan het merk is dat zij een eigen tunnel hebben om te testen voor geluid van wind, op deze manier hebben ze een voorsprong tegenover andere merken. Hoe minder geluid er in de helm komt, hoe comfortabeler en veiliger je met de helm op kunt rijden. Shark is niet alleen leverancier van motorhelmen, ook voor een helm voor je scooter kun je bij voordeelhelmen uitstekend terecht.