conijnreizen.nl

Bloggen

Trend in tubeless banden

Net als andere technologische vooruitgang in de wielersport, is er tegenwoordig ook een toename van de trends in tubeless banden. Hoewel veel rijders deze tubeless banden-trend nog niet volledig hebben overgenomen, is het zeker iets om naar uit te kijken in de jaren. Er lijkt een verdeelde keuze te zijn tussen amateurs en professionals als het gaat om tubeless banden. Met deze technologie kunt u echter de binnenband van uw fiets verwijderen en kunt u specifieke velgen gebruiken, zodat de afdichting perfect luchtdicht is. Sommige nieuwe motorrijders die van tubeless banden houden en nieuwe racefietsen willen kopen, letten meestal op fietsverkopers en winkeliers die een racefiets verkopen met tubeless banden. Geen slechte keuze eigenlijk.

Alle nieuwe vermogensmeters

Fietsmerken en fabrikanten maken tegenwoordig echt nieuwe en geavanceerde vermogensmeters. De meeste merken geven nu om de gebruikerservaring tijdens het fietsen. Nou, als je niet weet wat een vermogensmeter al is; Een vermogensmeter is een apparaat dat u de mogelijkheid en hefboomwerking geeft om uw output tijdens het rijden te meten. Deze geavanceerde technologie maakt het voor professionele motorrijders en racers gemakkelijker om hun voortgang tijdens de training bij te houden. Professionele motorrijders kijken uit naar detailhandelaren en fietsverkopers die een racefiets verkopen  met vermogensmeters- dit helpt hen om zich goed voor te bereiden op hun volgende avontuur of wedstrijd. Met vermogensmeters kunt u eenvoudig uw voortgang volgen en meten. Interessant is dat ze niet duur zijn om te krijgen als je fiets er niet mee wordt geleverd.

Staaf- en stuurpen systemen

Tegenwoordig zijn geïntegreerde stuur- en stuurpen systemen zo populair geworden. Dit systeem helpt fietsers en berijders om je fiets beter onder controle te houden. Het verbetert je rijervaring op een meer rustgevende manier. Het maakt het gemakkelijker om te beslissen hoe uw frame zal draaien. Deze vooruitgang in technologie is een zegen voor slimme rijders. Het rijgedrag van je fiets wordt ook beter, omdat het geïntegreerde frame je helpt met minder vertraging. Dit zal de fiets helpen om een ​​snellere reactietijd te hebben en dat zal de snelheid van de fiets tijdens de race aanzienlijk verbeteren. Het interessante is dat deze geïntegreerde stuur- en stuurpen systemen elke dag beter worden.