conijnreizen.nl

Bloggen

Tweedehands elektrische auto kopen tegen scherpe prijs

bekleedbedrijf

Elektrische auto’s zijn hot en worden steeds meer en steeds vaker verkocht in Nederland. Momenteel komen er ook steeds meer tweedehands elektrische auto’s te koop. Een stuk voordeliger dan een volledig nieuwe elektrische auto en toch duurzaam rijden. Voor veel mensen die nog twijfelden over de aankoop van een elektrische auto is dat een oplossing.

Elektrische auto kopen via Bynco

Bynco is een bedrijf dat auto’s inkoopt van particulieren en dealers en die vervolgens online te koop aanbiedt via hun website. Inmiddels kun je kiezen uit meer dan 200 elektrische occasions. Allemaal duidelijk gerangschikt en voor een vaste scherpe prijs. Heb je vragen over de betreffende auto dan kun je altijd, desgewenst zelfs anoniem, vragen stellen over de auto. Bynco staat niet alleen onder kantooruren voor je klaar maar ook ’s avonds of in het weekend.

Proefrit maken

Uiteraard wilt u wel een proefrit maken in de auto. Elektrische auto kopen online via Bynco maakt het mogelijk dat je een proefrit van 14 dagen mag maken. In die tijd kun je zelf ervaren hoe de auto rijdt en of alles naar jouw wens is. Is dat niet zo dan krijg je zonder problemen je geld terug. Kom je wel tot een koop dan mag je rekenen op 180 dagen garantie op dealerauto’s. Aan de hoeveelheid kilometers die u mag rijden in die veertien dagen zit wel een maximum. Wanneer dat overschreden wordt moet u daarvoor extra betalen.

Eigen auto inruilen

Elektrische auto kopen via Bynco maakt het ook mogelijk om je eigen auto online te laten verkopen. Wanneer je een elektrische auto koopt via Bynco en tegelijkertijd je eigen tweedehands auto inruilt kan het omruilen van de auto’s zelfs thuis plaatsvinden. Een elektrische auto kopen online ging nog nooit zo simpel en vertrouwd.