conijnreizen.nl

Bloggen

Waarom een elektrische scooter leasen?

elektrische scooter leasen

Woon jij in een grote stad zoals Amsterdam, Rotterdam of Den Haag en wil jij je snel kunnen verplaatsen door het centrum? Dan is het leasen van een elektrische scooter zeker wat voor jou. Steeds meer mensen uit deze steden kiezen ervoor om een elektrische scooter te leasen en dat is zeker niet vreemd. Het verkeer zit namelijk bomvol met honderden automobilisten en dat kan enorm veel tijd in beslag nemen. Daarom hebben veel mensen uit deze steden een fiets of een scooter. Een elektrische scooter leasen bied enkele voordelen en deze voordelen vind je hieronder. 

Het is goedkoop

Het leasen van een elektrische scooter is vaak goedkoper dan het aanschaffen van een elektrische scooter. Het klopt inderdaad dat je in veel gevallen enkele honderden euro’s per maand kwijt bent, maar je hoeft de wegenbelasting en verzekering van de elektrische scooter niet zelf te betalen. Dit zijn kosten die verwerkt zitten in het bedrag dat je moet betalen aan de leasemaatschappij. 

elektrische scooter leasen

Milieuvriendelijk zonder uitstoot 

Tegenwoordig houden we ons steeds meer bezig met het milieu. Dat heeft ermee te maken dat de aarde aan het opwarmen is door voornamelijk Co2 uitstoot. Het is dus erg belangrijk dat we de opwarming van de aarde kunnen verminderen. Hier helpt een elektrische scooter zeer goed bij aangezien een elektrische scooter geen verbrandingsmotor heeft. Omdat een elektrische scooter niets uitstoot, mag je met de elektrische scooter ook door milieuzones rijden. 

Er zijn veel verschillende merken verkrijgbaar

Als je een elektrische scooter wilt leasen dan maak je zeker een verstandige keuze. Het is niet alleen goedkoop en milieuvriendelijk, maar ook heb je keuze uit tientallen verschillende merken. Dit zijn Chinese merken, maar ook Italiaanse merken zoals Vespa. Tegenwoordig richten steeds meer merken zich op het produceren van elektrische scooters.