conijnreizen.nl

Bloggen

Zonder aanbetaling een auto leasen

Marge Auto

De kosten van een auto zijn verschillend, maar kunnen ontzettend hoog zijn. Voor de aanschaf van de auto betaal je vaak al meer dan € 10.000. Het is daarom begrijpelijk dat jij het helemaal niet ziet zitten om zo’n groot bedrag uit te geven aan een auto. Naast de aanschafkosten, heb je namelijk ook nog te maken met de maandelijkse kosten zoals brandstof. Gelukkig kun je tegenwoordig een auto leasen bij Marge Auto. Dit kan geheel zonder aanbetaling, zodat jij volgende week al in een mooie auto kunt rijden!

Marge auto’s, speciaal voor ondernemers!

Als ondernemer heb je dagelijks te maken met de btw. Doordat je zelfstandig werkt en daarom je eigen inkomsten hebt, ben jij een ondernemer voor de belastingdienst. Het is daarom ook mogelijk om de btw terug te vragen over de producten die jij hebt gekocht. Zo gebeurt dit ook bij auto’s. Zodra je besluit om een auto te leasen, dien je als ondernemer de btw vooraf te betalen. Dit betekent dat je vooraf een aanbetaling doet. Via de belastingdienst, kun je deze btw terugvragen. Zit jij hier niet op te wachten? Kijk dan voor een Marge auto. Over deze auto’s, is al eens btw betaald. Hierdoor hoef jij geen btw meer te betalen over de auto’s. De auto’s zijn namelijk in bezit geweest van particulieren. 

Marge Auto

Waarom is een Marge auto voordelig?

Een Marge auto is zeer voordelig, omdat jij bij het leasen van de auto geen BTW meer hoeft te betalen. Hoewel je dit mogelijk terug kon vragen bij de belastingdienst, zorgt dit toch altijd voor gefrustreerde ondernemers. Het leasen van een Marge auto doe je gemakkelijk en eenvoudig via het internet. Maak gebruik van de zoekfilters, zodat jij binnen enkele minuten de juiste auto kunt vinden!