conijnreizen.nl

Bloggen

Zundapp brommers en de onderdelen ervan

​zundapp onderdelen

Wie kent het merk Zündapp niet? Het is een van de bekendste merken van bromfietsen van vroeger. Vandaag de dag zijn er nog veel liefhebbers, die maar al te graag op dit soort brommers rijden. EN dat is niet zo gek, want het is daadwerkelijk een hele ervaring. Maar wat voor merk is Zundapp nu eigenlijk? En waar kun je het beste je Zundapp onderdelen aanschaffen? Daar ga je in dit artikel achter komen!

​zundapp onderdelen

Wat je moet weten over het merk

Ook Zundapp is een Duits merk. Bij de oprichting, was het vooral een bedrijf dat zich op van alles richtte. Denk aan vliegtuigen, auto’s, naaimachines en motoren. Het was dus een aanzienlijk bedrijf, waar van alles in om ging. Rond de jaren ‘60, kwamen ze met de bromfiets. Uiteraard bleken de modellen van Zundapp zeer populair te worden. En dat zijn ze tot aan de dag van vandaag. De brommers hebben een enorme uitstraling, en ze rijden ook erg fijn. Maar natuurlijk valt er ook wat te zeggen over de kwaliteit van deze brommers. 

​zundapp onderdelen

Ook vandaag zijn er nog veel liefhebbers die op een Zundapp rijden. Sommige sleutelen eraan, anderen rijden er nog intensief op. Maar ook bij dit merk, kan het gebeuren dat er wat kapot gaat. Zorg er dan voor dat je kwalitatieve onderdelen aanschaft. Dit kan vaak bij een groothandel. Maar online is meestal een net zo goede keuze. Hier hoef je niet eens je huis te verlaten om de onderdelen aan te schaffen.