conijnreizen.nl

Bloggen

4 handige reistips

Als je regelmatig reist, word je er steeds handiger in. Toch bestaan er veel verschillende weetjes die het reizen net iets makkelijker maken. Reis jij graag, dan kun je deze vast en zeker goed gebruiken. We geven je graag een aantal handige reistips. Lees snel verder!

Gebruik Google Maps tijdens een busrit

Ga je in het buitenland reizen met een taxi of bus, dan kan het best lastig zijn om precies te bepalen waar je bent. Hoe weet je nou waar je uit moet stappen en hoelang de reis nog duurt? Vooral als de chauffeur niet goed Engels spreekt kan het nogal een uitdaging zijn om op de juiste bestemming aan te komen. Een handige tip hiervoor is om tijdens de rit Google Maps aan te zetten. Zo kun je precies zien waar je bent en hoe ver je nog moet.

Sla kaarten op

Heb je onderweg geen internet, maar wil je toch graag weten waar je precies heen moet? Dan is het aan te raden om van tevoren kaarten te downloaden. Ook dit kan met Google Maps, maar er is nog veel meer andere software die je ook kunt gebruiken hiervoor.

Bereid je goed voor

Uiteraard is het verstandig om je zo goed mogelijk voor te bereiden en niet alles voor je reis op het laatste moment te regelen. Moet je je bijvoorbeeld laten testen? Ga dan op zoek naar een testservice. Zoek bijvoorbeeld op Coronatest Amsterdam, om van tevoren al te zien waar je terecht kunt.

Doe research via Instagram

Het is ook handig om voor je reis alvast de betreffende locatie op te zoeken op Instagram. Zo krijg je een goed beeld van alle highlights en leuke plekjes waar je zeker heen zou moeten. Je krijgt zo een beter inzicht van wat er allemaal te doen en te eten valt.