conijnreizen.nl

Bloggen

Back to school: Maak het je gemakkelijk op een eBike!

fietsaccu

Het back to school seizoen nadert snel, en de gevreesde vraag naar vervoer doemt in de lucht. Er zijn veel fietsaccu’s van verschillende merken op de markt, afhankelijk van welke fiets je hebt.

Geef uw kinderen wat broodnodige verantwoordelijkheid en laat ze dit semester zelf de weg naar school uitstippelen.

Een eBike is de oplossing voor het schoolritje van uw kinderen, en hier is waarom:

Versla de bus

De bus ontlast je misschien van de last van het schoolritje, maar excuses zijn er niet minder om. Hoe vaak heb je niet horen zeggen: “Ik heb de bus gemist” of “De bus was te laat”?

Maak een einde aan het auto- en busverkeer en motiveer uw kind om zijn eigen weg te gaan. Een E-bike met een volle fietsaccu is snel en veilig. Door de afwezigheid van wegverkeer en de toevoeging van beschermende uitrusting, zoals de Pedelec 2.0 helm, kunnen uw kinderen op tijd, veilig en in stijl aankomen.

Hersen stimulerende frisse lucht

Iedereen weet dat frisse lucht de helderheid van de hersenen bevordert en de geest verfrist voor een dag vol lessen. Beweging en frisse lucht stimuleren onze hersenen voor een betere concentratie en productiviteit. Met een E-bike naar school gaan de harten sneller kloppen en gaat het bloed sneller stromen, klaar voor een leerzame dag.

Het is leuker om met vrienden te rijden.

Op de middelbare school draait alles om het omgaan met vrienden. Heb ik gelijk? Als je moeite hebt om je kinderen mee te krijgen omdat het niet is wat hun vrienden doen, waarom praat je dan niet met andere ouders? – Het is waarschijnlijk dat zij hetzelfde voelen! Rijden met vrienden is altijd leuker, dus je kinderen zullen je dankbaar zijn voor het verspreiden van het verhaal. 

Verlicht hun last

Natuurlijk, je kinderen kunnen altijd naar school lopen. Maar we weten allemaal hoe dat gesprek zal aflopen! En eerlijk gezegd, wie kan het ze kwalijk nemen? Wij zouden ook niet kilometers willen lopen met een berg boeken en een zware rugzak! Als u op een EBC-model met een bagagemand rijdt, kunnen uw kinderen zonder klachten van de rit genieten. Ze kunnen op tijd op school aankomen met alle benodigdheden om hun dag te beginnen.

Blijf veilig

Een van onze beste tips bij de aanschaf van een EBC E-Bike voor uw kinderen is om te investeren in een fietsslot. Zo staat hun E-Bike veilig op school terwijl ze hun dag doornemen. Ze hoeven niet op het laatste moment in paniek op zoek te gaan naar een verloren buskaartje en u hoeft zich geen zorgen te maken of u wel op tijd een plekje buiten kunt vinden om ze op te halen. Hun trouwe EBC-fiets staat aan het eind van de schooldag op hen te wachten.

Als u klaar bent om dit semester een revolutie teweeg te brengen op school, ga dan naar de EBC-website om de perfecte E-Bike voor uw kind te vinden.