conijnreizen.nl

Bloggen

De juiste fietsbroek bestellen

fietsbroek

Wanneer jij veel aan het fietsen bent in de verkeerde kleding, kan het zo zijn dat bepaalde lichaamsdelen beginnen te schuren. Wanneer je intensief aan het trappen bent, kan je kleding namelijk gaan kreukelen. Dit zal ervoor zorgen dat deze langs je lichaam gaan schuren. Dit wil je natuurlijk zien te voorkomen, omdat dit geen prettig gevoel voor je is. Als je dit in de toekomst wilt voorkomen, kun je het beste een fietsbroek gaan kopen. Dit zijn broeken die speciaal zijn gemaakt voor wielrenners zoal jij. Deze broeken sluiten mooi aan op bepaalde delen van je lichaam, waardoor deze erg comfortabel zit. Zo hoef jij in de toekomst minder vaak te stoppen om je kleding te fatsoeneren. Je kunt dan veel langere stukken fietsen zonder dat de kleding begint te schuren. Ook kun je natuurlijk andere kledingstukken zoals helmen en shirts kopen, voor hetzelfde doeleinde. 

fietsbroek

Kledingstukken met zeem

Wanneer jij intensief aan het rijden bent, zul je merken dat je meer begint te zweten. Het is dan fijn om een fietsbroek aan te hebben met zeem. Dit is een bepaalde stof die ervoor zorgt dat je zweet makkelijker wordt afgevoerd. Hierdoor zal dit lichaamsvocht veel minder snel in de stof trekken, en eerder worden afgevoerd. Ook zal deze soort kleding er voor zorgen dat jij extra comfortabel op je fiets kunt rijden. Zo kun jij veel vaker langere stukken gaan rijden op je racefiets. 

Zakken of niet

Als jij veel spullen bij je hebt tijdens het rijden, wil je graag genoeg zakken hebben. Je wilt namelijk je telefoon en dergelijke kwijt kunnen tijdens het rijden. Je kunt er dan voor kiezen om een fietsbroek met zakken te kopen. Deze zakken zijn vaak speciaal gemaakt, zodat jij je telefoon tijdens het fietsen bij de hand kunt hebben.