conijnreizen.nl

Bloggen

Beste Taxibus in heel Breda!

Taxibus Breda

Taxibus nodig in Breda? In de maand augustus hebben ik en mijn vrouw een top dag gehad in het centrum van Breda. We hebben veel bezocht daar zoals de kerk, het plaatselijke museum en we hebben ook een aantal terrasjes gepakt. Als afsluiter van de dag zijn heerlijk uit eten gegaan bij een indisch restaurant. Omdat het de hele dag al hard waaide waren er verschillende vertragingen. Vooral de tijden van de bussen waren heel erg vertraagd. Daarom besloten ik en mijn vrouw een taxi te gaan bellen.

Taxibus Breda

 

Taxibus Breda kon er al binnen een kwartier zijn

Mijn vrouw belde naar taxi Breda en er werd onmiddellijk opgenomen. We vertelden het verhaal en de taxi kon er binnen een kwartier al zijn. Ook hadden we een locatie afgesproken en toen we daar aankwamen stond de taxibus Breda al klaar voor vertrek. Toen we instapte, in de taxi, stelden we ons even voor want dat vonden we wel zo netjes. De chauffeur was erg aardig en vroeg nog een keer naar onze bestemming waarop wij antwoordde: Huijbergen.

 

Taxibus Breda heeft ons niet teleurgesteld!

Binnen een niet al te lange tijd waren we op de locatie waar we heen moesten gearriveerd. De taxirit bij taxibus Breda verliep snel en veilig. Ook was de chauffeur heel erg vriendelijk en hebben we de gehele rit een leuk gesprek gehad over Breda. Hij vroeg zo al waar we heen waren geweest in Breda en hij merkte daar iets aan op. Hij gaf namelijk een aantal tips waar we de volgende keer ook heen zouden kunnen gaan. De tips waren erg handig en heb ik daarom genoteerd. We zijn erg tevreden over de dienst die taxibus Breda ons geleverd heeft. Als we de volgende keer weer naar Breda gaan, nemen we uiteraard weer een taxi als dat nodig is. Want taxibus Breda heeft ons niet teleurgesteld.