conijnreizen.nl

Bloggen

BMW 1-serie velgen

Sinds 2005 is de BMW 1-serie de kleinste en goedkoopste BMW die op de markt beschikbaar is. Daarmee loste het de BMW 3-serie Compact af. De BMW 1-serie wordt gemaakt vanaf 2005 en ondertussen is de auto alweer toe aan e vierde generatie.

Populaire en sportieve auto

Ondanks hevige concurrentie van auto’s als de Audi A3, Alfa Romeo 147 en de Mercedes-Benz A-klasse heeft de 1-serie van BMW een keurige positie weten te vinden en is het een populaire en sportieve auto. De uitstraling is belangrijk voor de BMW. En bij die uitstraling passen eigenlijk alleen de originele BMW 1 serie velgen. Kies je voor goedkopere replica’s, dan doe je daar de auto ernstig mee tekort. Als je ook een BMW 1-serie wilt rijden, kun je kiezen voor een 5- of 3-deurs hatchback. De auto is er ook in een coupé uitvoering en is als cabriolet verkrijgbaar.

Voor de juiste aansluiting

Over de BMW 1 serie velgen dan. Want die maken de auto helemaal af. Bovendien is het een stuk veiliger om voor de originele BMW 1 serie velgen te gebruiken. Met de juiste velgen is er steeds sprake van de juiste aansluiting en dat is uitermate belangrijk voor het remvermogen van de Duitse auto. De naadloze aansluiting voorkomt bovendien dat er contact is tussen wiel en wielkas. Behalve dat de originele velgen de uitstraling van de auto vergroten, heb je ook langer iets aan de originele velgen. Ze kunnen prima tegen een stootje waarmee ze zich meteen onderscheiden van replica’s. Bovendien weet je wat je met de originele velgen krijgt. De velgen zijn van de beste materialen en bovendien zijn ze uitvoerig getest.

Zonde om een prachtige auto als de BMW 1-serie niet van de enige echte BMW 1 serie velgen te voorzien. Behalve dat het goed is voor de uitstraling, rijd je een stuk veiliger. Originele velgen zijn de investering dubbel en dwars waard.