conijnreizen.nl

Bloggen

De theorie b rijbewijs leren tijdens een cursus

Hulp

Ik had veel moeite met de theorie b rijbewijs. In eerste instantie heb ik het zelf geprobeerd met behulp van online oefenexamens. Maar omdat ik de lesstof niet goed genoeg begreep en alleen probeerde om de regeltjes uit mijn hoofd te leren was het erg lastig om deze toe te passen op andere scenario’s dan die in de boekjes stonden. Het resultaat was dat ik zakte voor het theorie examen. Ontzettend balen en bovendien begon de tijd te dringen omdat je pas op mag voor je praktijkexamen als je je theorie hebt gehaald.

Theorie b rijbewijs

Cursus theorie b rijbewijs bij 123 theoriecursus

Via een vriendin kwam ik terecht bij 123 theoriecursus. Zij had hier haar theorie examen gedaan en was er erg tevreden over. In twee dagdelen stomen ze je helemaal klaar voor de theorie b rijbewijs. De stof wordt duidelijk uitgelegd en met voorbeelden wordt het ook een stuk leuker gemaakt. Ook ga je samen oefenen met de proefexamens en wordt er besproken wat belangrijk is en wat niet. Na afloop van het tweede dagdeel ga je met je hele groep naar het CBR om daar je theorie examen te halen. Je krijgt dan ook direct de uitslag dus als het goed is dan ben je na die twee dagdelen ook helemaal klaar en in het bezit van je theorie examen.

Theorie oefenen

In 1 keer geslaagd!

Ik vond de lessen voor het theorie b rijbewijs erg leuk. Ondanks dat ik al een keer op was geweest voor het examen was het wel nieuw en uitdagend. En omdat het examen direct na de laatste les was, zit alles nog goed in je hoofd. Ik heb het examen erg goed gemaakt en ben uiteindelijk geslaagd met maar 1 foutje. Onze hele groep is geslaagd maar als je toch zakt dan mag je gratis een herexamen doen bij 123 theoriecursus.