conijnreizen.nl

Bloggen

Hoe duur is een boot huren Amsterdam?

boot huren Amsterdam

Wilt u graag een boot huren Amsterdam, dan komen hier een aantal kosten bij kijken. Gelukkig heb ik een goed bedrijf gevonden die boten verhuurt tegen scherpe prijzen. Wanneer u een boot huurt, heeft u te maken met een starttarief. Hier komen nog kosten bovenop die oplopen per uur. U bepaalt dus zelf hoeveel uur u de boot zou willen huren. Zelf heb ik de boot drie uur gehuurd en ik ben zeer tevreden over de geboden service. In de boot zat namelijk een plattegrond en dekens die we konden gebruiken, wat de tocht nog meer comfortabel maakte.

boot huren Amsterdam

Bootje huren met vrienden of familie

Een boot huren Amsterdam is natuurlijk het leukste als u in een goed gezelschap bent. Daarom kunt u hier met zeker acht personen een boot huren om een leuk middagje uit te beleven. Zelf heb ik ook met mijn familie hier een boot gehuurd en dankzij de fijne service was alles top geregeld. Er konden acht mensen in de boot en omdat we geen vaarbewijs nodig hadden kon iedereen de boot besturen. Dit was erg leuk en maakte onze middag erg geslaagd. Daarnaast was het ook prettig dat de boot voorzien was van alle benodigdheden zodat we gelijk konden varen.

Praktische zaken voor een boot huren

Wanneer u van plan bent een boot te huren, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Zo is het essentieel om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat u de boot kunt huren. Ook is het handig om iemand de boot te laten besturen die dit verantwoord kan doen, omdat de grachten druk kunnen zijn en u wilt hier geen ongelukken veroorzaken. Denk daarnaast aan eten en drinken dat u aan boord mee kunt nemen tijdens de tocht. Zoekt u naar een bootverhuurbedrijf die u van een fijne service kan voorzien, dan raad ik u zeker aan hier een te kijken.