conijnreizen.nl

Bloggen

Je auto verkopen? Volg dan deze tips! 

auto verkopen

Als je dan toch besluit om je auto te verkopen dan wil je er zo snel mogelijk vanaf. Snel van je auto afkomen is fijn, maar je wilt natuurlijk een goede prijs voor je auto. Hieronder vind je een paar tips die kunt volgen om snel je auto te verkopen, maar ook voor een goede prijs.

auto verkopen

1. Zorg dat je auto er goed uitziet

Het is belangrijk dat de auto er goed uitziet, dus zorg ervoor dat de wagen schoon is en het liefst nog even in de wax gezet. De foto’s moeten er immers goed uitzien want anders reageert niemand erop.

2. Kies een verkoopkanaal

Het is tegenwoordig mogelijk om je auto op verschillende plekken te verkopen zoals Autotrader of Marktplaats. Kies een platform waarop je gaat verkopen, maak een heldere en concrete advertentie en vergeet niet wat mooie foto’s toe te voegen. Geef je advertentie een boost door het op je social mediakanalen te delen. 

3. Wees goed voorbereid

Ga je een auto verkopen? Wees dan goed voorbereid. Weet hoeveel je er minimaal voor wilt hebben, zorg dat je de papieren op orde hebt en poets de wagen nog een beetje op. Je wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten! Een goede indruk achterlaten is heel belangrijk want zo weet de potentiële koper dat je betrouwbaar bent en zijn zij sneller geneigd om de auto te kopen. Dus als je een auto gaat verkopen, bereid je dan goed voor, want een goede voorbereiding is het halve werk!