conijnreizen.nl

Bloggen

Lekker stabiel op de fiets

elektrische fiets middemotor

Een elektrische fiets middenmotor is perfect als je lekker stabiel het gewicht wil verdelen tijdens het fietsen, de fiets wordt namelijk aangedreven op de trapas. Door de plaats van de motor, voelt de ondersteuning ook heel natuurlijk aan tijdens het fietsen. Er zitten ook een aantal voordelen bij de fiets, op de eerste plaats ligt de motor lager dan wanneer deze is bevestigt op het voorwiel. Voor oudere mensen die moeite hebben met het evenwicht is een middenmotor dus ideaal. Het gewicht van de motor is ook mooi verdeeld, dit merk je vooral als je de fiets op moet tillen. 

elektrische fiets middenmotor

Prettigste ervaring

Veel mensen ervaren een elektrische fiets middenmotor als prettig, de ondersteuning voelt namelijk prettig aan. Ook omdat de accu van deze soort elektrische fiets langer meegaat dan de andere modellen. De meeste fietsen zijn uitgerust met een sensor voor de trapkracht, heb je omdat je wind mee hebt geen ondersteuning nodig bespaar je op de accu. Wanneer je een heuvel op rijdt of je hebt wind tegen, heeft de sensor het door en geeft een signaal af dat er ondersteuning nodig is tijdens het fietsen.

Testrit maken is mogelijk

Ben je benieuwd wat nu het verschil is tussen een elektrische fiets middenmotor, of een model met aan het voor of achterwiel de motor? Je kunt natuurlijk altijd even langskomen in de winkel van probike.nl. Door een testrit te maken kun je precies het verschil voelen tussen de andere modellen, en een weloverwogen keuze maken. Welk model elektrische fiets je ook naar op zoek bent, bijna ieder model wat je voor een normale fiets hebt is er ook in een elektrische uitvoering. Wanneer je op zoek bent naar een goed merk middenmotor ben je ook zeker welkom in de webshop of winkel. Heb je vragen dan kun je deze ook online stellen aan een van de medewerkers.