conijnreizen.nl

Bloggen

Rijschool Tilburg 013

Ik was opzoek naar een rijschool in de omgeving van Tilburg om mijn autorijbewijs te halen. Daarom ging ik opzoek naar meer informatie over rijscholen bij mij in de buurt met een hoog slagingspercentage en lage tarieven. Hierdoor kwam ik uit op Rijschool Tilburg 013.

Website

Ik ging op zoek naar meer informatie op de website van de rijschool. Hier waren een aantal kopjes te vinden die veel en handige informatie bevatten. Onder het kopje tarieven waren de tarieven van de lespakketten overzichtelijk vermeld. De tarieven waren aanzienlijk goedkoop wat mij natuurlijk erg aansprak. Er was ook erg veel informatie over hoe het allemaal in z’n werk gaat. Er waren op de website ook twee filmpjes te vinden die extra uitleg boden over het theorie en over het praktijkexamen.

Over ons

Onder het kopje over ons op de website was informatie te vinden over wat de rijschool aanbiedt. Ik ben een student en naast school werk ik ook aardig veel waardoor ik niet altijd tijd heb doordeweeks. Rijschool Tilburg 013 biedt je als leerling ook de mogelijkheid om op zaterdag les te volgen en doordeweeks tot 21.00 uur dit was voor mij erg interessant en een pluspunt om bij deze rijschool te starten met lessen.