conijnreizen.nl

Bloggen

Tip voor een goede rijschool in Amsterdam-oost

logo

Ik wilde graag mijn autorijbewijs halen bij een rijschool bij mij in de buurt. Daarom ging ik ook op het internet op zoek aan rijschool Amsterdam-oost om een rode rijschool bij mij in de buurt te vinden die mij kon helpen met het halen van mijn rijbewijs. 

Een zeer goede en vooral overzichtelijke website 

Toen ik op het internet op zoek ging naar rijschool Amsterdam-oost kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende rijscholen bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de rijschool van Rijschool Ed Ishak mij het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die mij erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat de rijschool Amsterdammers al meer dan 30 jaar helpt met het halen van hun rijbewijs. Ook beschikt de rijschool over een erg hoog klant gemiddelde. Daarom besloot ik ook om mezelf aan te melden voor een proefles bij deze rijschool. 

autorijles

Zeer tevreden voor de proefles bij rijschool Ed Ishak 

Ik kon al erg snel terecht voor een proefles bij deze rijschool. Tijdens de proefles heb ik kennis gemaakt met mijn rijinstructeur en hebben we samen een stukje gereden. Mijn rijinstructeur legde mij alles op een erg rustige en zeer vriendelijke manier uit. Daarom besloot ik na de proefles ook om een pakket bij deze rijschool af te sluiten om mijn rijbewijs te halen.