conijnreizen.nl

Bloggen

Tips om met je motor naar toe te rijden

bergen
Vrijheid en motors zijn woorden die goed samengaan. Waar zou je heen kunnen gaan met de motor? In deze blog beschrijf ik een aantal plaatsen waar je heen kunt gaan. Laat je inspireren om eens een mooie motorreis te maken. Je kunt natuurlijk ook in de winter op pad gaan met je motor. Je hoeft jezelf niet te beperken tot de zomer. Met goede thermokleding en een dicht motorpak kun je het prima volhouden op de motor. Toe aan een nieuw motor? Neem dan eens een kijkje bij Gebben Motoren. Bijvoorbeeld voor een Yamaha motor.

Ritje naar brussel

Brussel is een prachtige stad. Je hebt er veel bekende bezienswaardigheden. Zo kun je kijken naar manneken pis, het atomium, de kathedraal van Sint-Michel en Sint-Goedele, de grote markt, het koninklijk paleis van Brussel, de Brusselse striproute, het Jubelpark, Brussels bloemen tapijt, de antiekmarkt van de grote Zavel en museum van Keizer Karel. Brussel is de hoofdstad van België. De sfeer in de stad is geweldig. Brussel is een stad waar je prima kunt vertoeven en waar de mensen hartelijk zijn.

Ritje naar Parijs

Als je besluit om met de motor naar Parijs te rijden dan zijn er veel bezienswaardigheden waar je naar kunt kijken. Zo kun je een bezoekje brengen aan De Seine, het Louvre, Musée d’Orsay & Centre Pompidou, Jardin du Luxembourg, Sacré-Coeur, Place des Vosges, Tour Montparnasse en De Champs-Elysées. Natuurlijk moet je beginnen bij de Eiffeltoren.

Ritje naar Rome

Rome is een stad met een enorme geschiedenis. De stad heeft veel bezienswaardigheden waar je met de motor langs kunt rijden. Zo kun je het Colosseum zien, de Trevifontein, de Pantheon, de Sint-Pietersbasiliek, de Vaticaanse musea & de Sixtijnse Kapel, het Forum Romanum & Palatijn, de Piazza Navona, de Spaanse trappen, de Galleria & Villa Borghese, de Basilica di Santa Maria Maggoire, de Trastevere, de Castel Sant’Angelo, de Monumento a Vittorio Emanuele II, de Arcibasilica di San Giovanni in Laterano, de Piazza del Popolo en de Terme di Caracalla.

Ritje naar Praag

Praag is de hoofdstad van Tsjechië. Van Praag wordt gezegd dat het een van de mooiste steden van Europa is. Je kunt er veel bekijken. Bekijk de Karelsbrug, Het Oude Stadsplein, De Praagse Burcht, de Sint-Vituskathedraal, het Nationaal Theater, de wijk Josefov, het gemeentehuis en het Dansende Huis.